سفیر آلمان به وزارت خارجه ترکیه احضار شد-راهبرد معاصر
فواد حسین: تهدید‌های آشکاری از سوی رژیم اسرائیل علیه عراق وجود دارد نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد

سفیر آلمان به وزارت خارجه ترکیه احضار شد

رسانه‌های ترکیه روز چهارشنبه از احضار سفیر آلمان در آنکارا به وزارت خارجه ترکیه خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۰ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 17
کد خبر: ۱۸۴۶۴۴

به گزارش راهبرد معاصر از خبرگزاری «آناتولی» وزارت امور خارجه ترکیه روز چهارشنبه پس از دستگیری خبرنگاران این کشور توسط پلیس آلمان در «فرانکفورت»، سفیر آلمان در «آنکارا» را احضار کرد. این منبع خبری گزارش کرد پلیس آلمان به دفتر روزنامه ترکی زبان «دیلی صباح» در شهر فرانکفورت» یورش برد. گولن از مخالفان رئیس جمهور ترکیه است که ساکن آمریکاست.

طی این یورش پلیس، دو روزنامه نگار ارشد این روزنامه توسط پلیس دستگیر شدند و بازرسی در خانه‌های آنها در شهر فرانکفورت انجام شد. وکیل مدافع این روزنامه گفت، بر اساس اطلاعات اولیه، این دو روزنامه نگار با شکایت هواداران سازمان تروریستی «فتح» وابسته به (فتح الله گولن) دستگیر شدند.

پلیس آلمان تلفن‌های همراه و لپ‌تاپ‌های این دو روزنامه نگار ترکیه‌ای را مصادره کرده است. وکیل مدافع این روزنامه تاکید کرد که این افراد صرفا به خاطر حرفه روزنامه نگاری «کاملا غیرقابل قبول» است.

به دنبال این حادثه، وزارت خارجه ترکیه با مقامات آلمانی تماس گرفت و خواستار آزادی فوری روزنامه نگاران شد.

منابع دیپلماتیک گفتند که یورش به دفتر روزنامه، تفتیش اجباری اتاق خبر و دستگیری خبرنگاران اقدامی غیرقابل قبول و نقض شدید آزادی مطبوعات است.

وبگاه شبکه خبری «سی‌جی‌تی‌ان» نیز به نقل از آناتولی گزارش کرد که وزارت امور خارجه ترکیه روز چهارشنبه پس از دستگیری خبرنگاران ترک توسط پلیس آلمان در فرانکفورت، سفیر آلمان در آنکارا را احضار کرد.

رسانه‌های ترکیه از این اقدام پلیس آلمان ابراز تاسف کرده و نوشتند که مدارای دولت آلمان در قبال گروه فته و عدم تمایل آن به استرداد مظنونین آن به ترکیه، از جمله ژنرال‌های سابق، یا دادستان‌های دخیل در توطئه کودتای ۲۰۱۶، منبع اصلی تنش بین برلین و آنکارا در سال‌های اخیر بوده است./فارس

ارسال نظر